Great Sungod Festival: Το μεγαλύτερο event της χρονιάς

08/07/2009



Το μεγαλύτερο event της εναλλακτικής αρχαιολογίας είναι πλέον γεγονός!

Παρέα με το καλό, προσωπικό μου φίλο Robert Bauval (συγγραφέα πολλών παγκοσμίων Best Seller, όπως τα The Orion Mystery και Keeper of Genesis) διοργανώνουμε για εσάς ένα πλήρες εξερευνητικό ταξίδι στο αχαρτογράφητο παρελθόν της αρχαίας Αιγύπτου.
Ταξιδέψτε μαζί μας σε όλα τα μέρη, που πάντοτε ονειρευόσασταν, με τη δική μας συνοδεία. Ομιλίες τόσο του Robert Bauval όσο και δικές μου θα παρουσιαστούν καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας μας.
Σας περιμένουμε!

Συνδιοργανωτές: Robert Bauval - Αλέξανδρος Γιαννακός.
Για οποιαδήποτε απορία έχετε, είμαι στη διάθεσή σας.

1 comments:

Νικόλαος Κουμαρτζής said...

Εντυπωσιακή κίνηση Αλέξανδρε. Αν και την γνωρίζω εδώ και καιρό, ακόμα δεν έχει κοπάσει ο αρχικός ενθουσιασμός μίας τέτοιας πρωτοποριακής κίνησης.
Με αργές και μεθοδικές κινήσεις καταφέρνεις να κάνεις σιγά-σιγά γνωστό το όνομα σου στους διεθνείς κύκλους των εναλλακτικών αρχαιολόγων (σόρρυ για τον χαρακτηρισμό, δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά στον εξειδικευμένο χώρο που κινήσε), κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος Έλληνες ερευνητής.

Χαίρομαι που αποτελείς τον αρχαιολόγο του meta-δικτύου και της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, μιας και πάντα προσπαθούμε να στηρίζουμε ανθρώπους με πραγματικό μεράκι και θέληση για παραγωγή πρωτότυπου έργου με δυνατότητες διεθνούς προβολής (που να ξεφεύγουν δηλαδή από το αναμάσημα παλαιότερων ξένων ή ελληνικών ερευνών).

Πάντα τέτοια λοιπόν Άλεξ...

Φιλικά,
Νίκος.

Post a Comment